Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Oktober

5 okt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
19 okt Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

November

6 nov Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
16 nov Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

December

11 dec Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 dec Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Attentie wegwerkzaamheden!
    Van 9 oktober t/m 10 november is de Harendonkweg afgesloten vanaf de Bruistensingel tot de Burgemeester Godschalxstraat. Dit kan effect hebben op je route en reistijd naar onze spreekuurlokaties in Empel en de Maaspoort.

Plaatsen spiraal wordt vergoed

Als je een spiraal laat plaatsen door de verloskundige, wordt dit nu door de verzekeraars Zilveren Kruis en VGZ geheel vergoed. Heb je in de periode van 1-1-'17 tot heden bij Vita Nova een spiraal laten plaatsen, ben je bij één van deze verzekeraars verzekerd en heb je zelf de nota betaald, dan krijg je je geld terug. Stuur een email naar vitanova@verloskundigedenbosch.nl en we storten het bedrag aan je terug.

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov