Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Mrt

14 mrt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 mrt Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Apr

8 apr Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
18 apr Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch
30 apr Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Marian Bouman

Mei

9 mei Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoeding Vita Nova
9 mei Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Jun

6 jun Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
25 jun Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Marian Bouman

Jul

25 jul Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova

Sep

26 sep Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Vita Nova gaat van start met Centering Pregnancy.

    Streven is om eind april begin mei te beginnen. Zowel Maaike en Suzanne als Lieke en Ineke zullen Centering groepen gaan begeleiden in hun zwangerschap. Centering is actief deelnemen aan je eigen medische controles tijdens je zwangerschap. Zo leer je meer over je eigen gezondheid en die van je kindje en wat je kan doen om deze te verbeteren.

    Bij de button zwangerschap kan je meer lezen over wat het nu precies inhoudt.

    De Centering zal op dinsdagmiddag of op donderdagmiddag van 15:30 tot 17:30u plaatsvinden. Houd de site in de gaten voor de data.

    Wil jij meedoen en ben je eind april rond de 13 tot 16 weken meld je dan bij de assistente of bij de verloskundige en we kunnen je er van alles over vertellen!

Zwangerschapsnieuws in de praktijk

Op 11 februari is Eline bevallen van dochter Anna. Nadia is met zwangerschapsverlof gegaan.

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov