Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Nov

9 nov Cursus Kinder-EHBO
14 nov Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 nov Cursus borstvoeding Vita Nova

Dec

2 dec Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
12 dec  Cursus Kinder-EHBO

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Centering pregnancy bij Vita Nova

Bij Vita Nova kun je kiezen tussen twee vormen van zwangerschapsbegeleiding; individuele consulten en Centering Pregnancy. Centering pregnancy is zwangerschapsbegeleiding in groepsverband. Na de intake, die je individueel hebt met je verloskundige, zijn er 10 bijeenkomsten die je samen met andere zwangeren van een vergelijkbare uitgerekende datum hebt, op van tevoren vastgestelde data en gegeven door een vast team van verloskundigen en co trainers. Zowel Maaike en Suzanne als Lieke en Ineke begeleiden groepen in hun zwangerschap. De Centering groepen komen op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:30u bij elkaar. Kijk hier voor meer informatie. Wil jij meedoen, meld je dan bij de assistente of de verloskundige en we kunnen je er van alles over vertellen!

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov