Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Maart

6 mrt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
15 mrt Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

April

5 apr Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
19 apr Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Mei

7 mei Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
17 mei Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Juni

5 juni Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 juni Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Onze waarneemster Carlijn gaat binnenkort de praktijk verlaten. Zij heeft een baan gevonden in de buurt van haar woonplaats. We gaan haar enorm missen als collega, maar wensen haar veel geluk op haar nieuwe plek! Voor haar komt een oude bekende terug: Lisa Huijsmans. Zij gaat de werkzaamheden van Carlijn overnemen en straks ook tijdens het zwangerschapsverlof van Karien.

Veranderingen echo's per 1-1-'18

Alle cliënten in 's-Hertogenbosch die na 1-1-’18 maximaal 20 weken zwanger zijn, krijgen geen standaard liggingsecho meer bij 36 weken. Onderzoek heeft aangetoond dat dit niet medisch noodzakelijk is. Bij twijfel over de ligging, maken we wel een echo op indicatie. De groei-echo zal iets later gemaakt worden, bij 30-32 weken. Klik hier voor meer informatie

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov