Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

December

11 dec Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 dec Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Januari

11 jan Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
18 jan Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Feb

5 feb Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
15 feb Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Maart

6 mrt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
15 mrt Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • De afgelopen weken is er veel in het nieuws geweest over contracten met zorgverzekeraars. Verloskundigenpraktijk Vita Nova heeft voor 2018 naar verwachting met alle zorgverzekeraars, behalve Zilveren Kruis, een contract. Wanneer je verzekerd bent bij Zilveren Kruis en je van Vita Nova voor het eerst zorg ontvangen hebt in 2017, blijft de declaratie van de geleverde verloskundige zorg aan jou, ongewijzigd. Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis, ga je voor het eerst verloskundige zorg van Vita Nova ontvangen in 2018 of verwacht je zwanger te worden in 2018, dan kun je je gewoon aanmelden bij Vita Nova. De kosten van onze verloskundige zorg worden ook nog steeds volledig vergoed. Het verschil is dat wij niet rechtstreeks bij Zilveren Kruis kunnen declareren. Je ontvangt een nota die je betaalt aan Vita Nova. Vervolgens dien je de nota in bij Zilveren Kruis en zij keren die volledig aan je uit. Uiteraard kun je met vragen altijd bij ons terecht!

Lieke van Rijssel stopt bij Vita Nova

Lieke van Rijssel stopt als verloskundige bij Vita Nova. Zij heeft besloten om meer tijd door te brengen met haar twee dochtertjes Guusje en Roos. We gaan haar missen als lieve collega, maar wensen haar veel geluk!

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov