Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Okt

9 okt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
18 okt Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Nov

5 nov Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
15 nov Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Dec

3 dec Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
20 dec Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Lisa werkte al enige tijd als waarneemster bij Vita Nova, maar per 1 oktober gaat ze deel uitmaken van ons vaste team. Daar zijn we allemaal erg blij mee!

Geboren!

Op zaterdag 21 juli is onze collega Karien de Munk thuis bevallen van een prachtige dochter Marie! Grote broer Otis is erg trots op zijn zusje! Van harte gefeliciteerd Karien, Raymond en Otis! Geniet van deze bijzondere tijd!

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov