Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Juni

5 juni Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 juni Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Juli

5 juli Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
19 juli Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Aug

16 aug Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Sep

3 sep Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
20 sep Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Op 25 mei 2018 moeten alle bedrijven aan de nieuwe privacywet voldoen. Ook Vita Nova voldoet hier aan. Op onze website kun je nalezen hoe we ons privacybeleid hebben herzien. Over privacy mag wat ons betreft geen onduidelijkheid bestaan! Daarom hebben wij het privacybeleid van Vita Nova in duidelijke taal herschreven en kun je o.a. lezen hoe we met persoonlijke gegevens omgaan. Ook kun je lezen welke gegevens we registreren, waarom en hoe lang we ze bewaren. Je hoeft niets te doen, het nieuwe privacybeleid gaat per direct in. Je kunt op elk gewenst moment je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen.

Extra waarneemster

Een oude bekende is terug! Verloskundige Kimberly Zonneveld zal de komende periode ons team extra ondersteunen als waarneemster in verband met het verlof van Karien en de vakantieperiode. Jullie kunnen haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en in het kraambed.

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov