Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Aug

16 aug Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Sep

3 sep Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
20 sep Voorlichtingsbijeenkomst Borstvoedingscentrum Den Bosch

Okt

9 okt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Nov

5 nov Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Dec

3 dec Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft tijdens de zomerperiode evenveel kraamsuites tot haar beschikking als in de rest van het jaar. De afgelopen jaren is het aantal bevallingen in de zomer- en vakantieperiode echter toegenomen. Om die reden zijn er in de zomerperiode naast de bedden op afdeling Verloskunde ook bedden voor kraamvrouwen geopend op de andere afdelingen van Vrouw en Kind.
    Bij drukte kan het zijn dat je na de bevalling naar een andere kamer wordt gebracht. Uiteraard is ook daar voldoende gekwalificeerd personeel aanwezig om jou en je kind verantwoorde en veilige zorg te bieden.
    Bij hele grote drukte zou het zelfs kunnen zijn dat je voor de bevalling moet uitwijken naar een ander nabijgelegen ziekenhuis. Je wordt hierover dan geïnformeerd door je verloskundige of gynaecoloog.
    In noodgevallen kun je altijd in het JBZ terecht!
    Klik hier voor meer informatie.

Geboren!

Op zaterdag 21 juli is onze collega Karien de Munk thuis bevallen van een prachtige dochter Marie! Grote broer Otis is erg trots op zijn zusje! Van harte gefeliciteerd Karien, Raymond en Otis! Geniet van deze bijzondere tijd!

Zwangerschapsmail

 

Alle voorlichting in de zwangerschap bieden wij aan via een digitale nieuwsbrief en zo min mogelijk met papieren folders. Met de zwangerschapsmail ontvang je wekelijks zorgvuldig samengestelde informatie die relevant is voor die periode in je zwangerschap. Je kunt je zelf aanmelden via http://www.zwangerschapsmail.nl/. Aanstaande vaders kunnen zich apart aanmelden voor de Vadermail. De informatie in deze nieuwsbrief hebben we zo goed mogelijk afgestemd op de informatiebehoefte van vaders. Je kunt je aanmelden via http://www.vadermail.nl.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov