Spoednummer: 06 532 02 915

Agenda

Sep

2 sep Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
26 sep Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova

Okt

8 okt Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Nov

14 nov Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
21 nov Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova

Dec

2 dec Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova 's-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Actueel

  • Vita Nova is gestart met Centering Pregnancy.
    Bij Vita Nova kun je vanaf nu kiezen tussen twee vormen van zwangerschapsbegeleiding; individuele consulten en Centering Pregnancy. Centering pregnancy is zwangerschapsbegeleiding in groepsverband. Na de intake, die je individueel hebt met je verloskundige, zijn er 10 bijeenkomsten die je samen met andere zwangeren van een vergelijkbare uitgerekende datum hebt, op van tevoren vastgestelde data en gegeven door een vast team van verloskundigen en co trainers. Zowel Maaike en Suzanne als Lieke en Ineke zullen groepen gaan begeleiden in hun zwangerschap. De Centering groepen komen op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:30u bij elkaar. Kijk hier voor meer informatie. Wil jij meedoen, meld je dan bij de assistente of bij de verloskundige en we kunnen je er van alles over vertellen!

Bevallen in het JBZ in de zomer

Ben je uitgerekend in de zomer? Lees dan hier meer over bevallen in het JBZ in de zomerperiode.

Zwangerschapsnieuws in de praktijk

Nadia is op 10 april bevallen van dochter Maxime. Nadia en Cornel van harte gefeliciteerd met jullie dochter en Aimée gefeliciteerd met je kleine zusje.

Een goede voorbereiding tref je samen

cooperatieverloskundigen    icoon2    knov